Avdelning

Personlig assistent

Connect

Du som är personlig assistent har ett fantastiskt, värdefullt, omväxlande och viktigt arbete. Det är du som är grunden till hela vår verksamhet och som kan ge våra kunder den omsorg de behöver.

Det är du som fixar och trixar och hjälper till med det som den som behöver assistans inte kan göra själv. Du städar, lagar mat, bakar, åker på utflykt, äter på restaurang, går och bowlar, fiskar, diskar, spelar spel och umgås med din kund.

Du kan också vara involverad i kundens familj och vänner, eftersom behovet av personlig assistans inte slutar när en anhörig eller vän kommer på besök. Många kunder bor även hemma hos sina föräldrar så det finns fler att ta hänsyn till i arbetet.

Att jobba som personlig assistent innebär ett omväxlande och roligt arbete där du har förmånen att bli en del av kundens liv. Ingen dag är den andra lik, vilket självklart ställer krav på din flexibilitet, lyhördhet och mångsidighet.

Att jobba hos oss

Som medarbetare på Vi Omsorg strävar vi efter att du ska känna glädje i vår gemenskap, ha trygga och schysta anställningsvillkor och ges möjlighet till vidareutveckling och utbildning. 

Tillsammans

På Vi Omsorg värnar vi om vi-känslan. Alla ska känna sig välkomna oavsett om man är kund, medarbetare eller anhörig till någon av våra kunder.

Därför gör vi också många saker tillsammans, ibland för kunder, ibland för personal och ibland för alla tillsammans.

 

 • Trygghet

  Vi erbjuder självklart konkurrenskraftig lön och kollektivavtal.

 • Vi-känsla

  Vi gör många saker tillsammans. Det kan vara allt från att delta i motionslopp, spela bowling och gå på hockey till afterwork, föreläsningar och personalfester.

 • Välmående

  Varje månad lottar vi ut massage och zonterapi. Du kan fritt nyttja vår återhämtningsfåtölj med program för mindfulness. Alla tillsvidareanställda får friskvårdsbidrag.

 • Personalkort

  Personligt förmånskort som ger dig rabatter, gratis inträden mm.

Fridhemsgatan 9
792 30 Mora Vägbeskrivning info@viomsorg.se 010-207 16 50 Se sida

Borlänge

784 34 Borlänge Vägbeskrivning info@viomsorg.se 010-207 16 50

Älvdalen

796 31 Älvdalen Vägbeskrivning info@viomsorg.se 010-207 16 50

Jobbar du redan på Vi Omsorg i Sverige AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@viomsorg.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor